De School Mühring zoekt een leerkracht voor 3 dagen per week

De School Mühring zoekt een leerkracht voor 3 dagen per week

Voor een langdurige ziektevervanging.

Ben jij die leerkracht met een warm hart voor groep 3 ? En zie je het als een uitdaging om de kinderen plezier te laten beleven aan spelen en leren? Kom dan met ons praten!

Wist je dat……

 • zowel starters als ervaren leerkrachten welkom zijn.
 • je komt te werken in een klein, professioneel en gemotiveerd team.
 • met veel aandacht voor nieuwe collega’s.

De School Mühring is gehuisvest in een karakteristiek monumentaal schoolgebouw in het centrum van Dordrecht, dichtbij het park Merwestein. De School Mühring vormt samen met School Vest de Dordtse Schoolvereniging. Het team van de school bestaat uit enthousiaste leerkrachten, vakspecialisten en onderwijsassistenten. Het is een gemixt team jong & minder jong en mannen & vrouwen. Allemaal hebben zij een hart voor het onderwijs, zijn innovatief en steeds op zoek naar wat het beste is voor de 230 leerlingen van de school.

Als leerkracht van De School Mühring werk je aan goed onderwijs voor onze kinderen. Je draagt de verantwoording over de groep  en zorgt voor een goed klassenmanagement v.w.b. leerstofplanning, leerlingenzorg en administratie. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Met je duo-collega en de vaste onderwijsassistent draag je zorg voor de ontwikkeling van de kinderen in groep 3.

Dit ben jij:
Je bent een gedreven leerkracht die nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen onderwijs en maatschappij weet om te zetten naar de praktijk en daarin initiatieven durft te nemen. Verder breng jij het volgende mee:

 • Een PABO-diploma.
 • Goede klassenmanagementvaardigheden inclusief differentiatie.
 • Een open en transparante houding naar leerlingen, ouders en collega’s.
 • Een proactieve en lerende houding binnen ons team van onderwijsprofessionals.
 • Creativiteit, om het leren leuk en uitdagend te maken.

 

Dit bieden wij:

 • Salaris conform CAO PO
 • Een prettige en kleinschalige schoolvereniging
 • Een goede werksfeer en een gezellig en collegiaal team
 • Een benoeming voor het komende schooljaar. Waarschijnlijk zijn er daarna mogelijkheden tot verlenging.

Dit is De School Mühring
De School Mühring is een school waar kinderen worden uitgedaagd hun zelfstandigheid en o verantwoordelijkheid te vergroten. Ons motto is: ‘Er uithalen wat er in zit”. Vanaf groep 4 beschikken alle leerlingen over een eigen Chromebook. De leerlingen krijgen adaptief onderwijs en werken aan eigen leerdoelen. Naast het basisprogramma bieden we breed onderwijs aan, waardoor leerlingen de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. We werken volgens meervoudige Intelligentie en doen veel aan sport, kunst, cultuur (De School Mühring is museumschool) en bewegend leren. In november 2019 hebben wij het oordeel “goed” ontvangen van de Onderwijsinspectie. Daar zijn we natuurlijk heel trots op! Ook vinden wij het belangrijk dat onze ouders zich betrokken voelen bij de school en bij het onderwijs van hun kinderen en verwachten van leerkrachten dat ze daar in investeren.

Enthousiast geworden?
Ben jij de juiste persoon voor deze vacature? Stuur dan  liefst voor 16 juli 2021 je sollicitatiebrief en cv naar werkenbij@dsvag.nl t.a.v. Yvonne Dallau. Je ontvangt direct een reactie van ons.

De sollicitatiegesprekken zullen kort daarna plaatsvinden.

Wij kijken uit naar je reactie en verwelkomen jou graag als nieuwe collega!