Leerkracht voor 4 dagen per week – School Vest

School Vest zoekt: Een leerkracht voor 4 dagen per week

Tenminste tot het einde van het schooljaar

Ben jij die leerkracht met een warm hart voor groep 3? En zie je het als een uitdaging om de kinderen plezier te laten beleven aan spelen en leren? Kom dan met ons praten!

Wist je dat……

 • zowel starters als ervaren leerkrachten welkom zijn.
 • je komt te werken in een professioneel en gemotiveerd team.
 • je les gaat geven aan 25 leerlingen.

School Vest is gehuisvest in mooi, ruim schoolgebouw in het centrum van Dordrecht.  School Vest vormt samen met De School Mühring de Dordtse Schoolvereniging. Het team op school Vest bestaat uit enthousiaste leerkrachten, vakspecialisten en onderwijsassistenten. Het is een gemixt team van jong tot minder jong en van mannen tot vrouwen. Allemaal hebben zij een hart voor het onderwijs, zijn innovatief en steeds op zoek naar wat het beste is voor de 390 leerlingen.

Als leerkracht van school Vest werk je aan goed onderwijs voor onze kinderen. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Samen met je duo leerkracht draag je de verantwoording over groep 3 en zorg je samen voor een goed klassenmanagement v.w.b. leerstofplanning, leerlingenzorg en administratie.

Ook werk je met een kwaliteitsagenda, dat wil zeggen dat jij planmatig werkt aan de uitvoering en de verbetering van het onderwijs.

Dit ben jij:

Je bent een gedreven leerkracht die nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen onderwijs en maatschappij weet om te zetten naar de praktijk en daarin initiatieven durft te nemen. Verder breng jij het volgende mee:

 • Een relevant diploma waarmee je bevoegd bent om in het onderwijs te werken, zoals de PABO.
 • Goede klassenmanagementvaardigheden inclusief differentiatie.
 • Een open en transparante houding naar leerlingen, ouders en collega’s.
 • Een proactieve houding binnen ons team van onderwijs professionals.
 • Creativiteit, om het leren leuk en uitdagend te maken.

 

Dit bieden wij:

 • Salaris conform CAO PO
 • Een prettige en kleinschalige schoolvereniging
 • Een goede werksfeer en een gezellig en collegiaal team
 • Een tijdelijke aanstelling tot einde van dit schooljaar
 • Werkdagen zijn dinsdag tot en met vrijdag

 

Dit is school Vest:

School Vest is een school waar kinderen worden uitgedaagd hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te vergroten. Vanaf groep 4 beschikken alle leerlingen over een eigen Chromebook. Ze krijgen adaptief onderwijs zodat ze hun talenten volledig kunnen ontplooien. Naast het basisprogramma doen we veel aan sport, cultuur (Vest is museumschool), remedial teaching en is er een programma voor meerbegaafde leerlingen gestart en in ontwikkeling. In november 2019 hebben wij het oordeel “goed” ontvangen van de Onderwijsinspectie. Daar zijn we natuurlijk heel trots op! Ook vinden wij het belangrijk dat onze ouders zich betrokken voelen bij de school en bij het onderwijs van hun kinderen en verwachten van leerkrachten dat ze daar in investeren.

 

Enthousiast geworden?

Ben jij de juiste persoon voor deze vacature? Stuur dan uiterlijk 1 januari 2021 je sollicitatiebrief en cv naar werkenbij@dsvag.nl t.a.v. mevrouw Dallau. Direct na de kerstvakantie ontvang je een reactie van ons.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 7 januari 2021.

Wij kijken uit naar je reactie en verwelkomen jou graag als nieuwe collega!