School Vest zoekt een flexibele leerkracht voor alle groepen (0,6-1,0 FTE)

Houd jij van afwisseling en variatie, ben je flexibel en schakel je snel, dan is werken op Vest in deze functie precies iets voor jou! We zoeken namelijk een leerkracht die inzetbaar is voor de groepen 3 t/m 8.

Je bent de leerkracht die bovenop de reguliere formatie ingezet wordt. We willen met jouw inzet o.a. je collega’s uit kunnen roosteren zodat zij zich kunnen richten op het onderwijsprogramma van de groepen. Tegelijk willen we er natuurlijk voor zorgen dat het onderwijsleerproces in de groep doorgaat. Als boven-formatieve leerkracht neem jij op die momenten de groep onder je hoede en zorg je voor die continuering/continuiteit.

Natuurlijk heb jij alles wat elke leerkracht moet hebben: je bent enthousiast, pedagogisch onderlegd, je bent didactisch geschoold, je kunt differentiëren, je bent een teamplayer, je bent open en transparant, kortom, je bent leerkracht en je weet hoe het werkt!

Het is een leuke en uitdagende job voor zowel starters als ervaren leerkrachten. Je komt te werken in een team van professionals die met elkaar er voor zorgen dat het onderwijs op een goede en leuke manier vorm krijgt. Dat gebeurt allemaal in School Vest, een mooi en ruim schoolgebouw in het centrum van Dordrecht.

School Vest vormt samen met De School Mühring de Dordtse Schoolvereniging. Het team op school Vest bestaat uit enthousiaste leerkrachten, vakspecialisten en onderwijsassistenten. Het is een gemixt team van jong tot minder jong en van mannen tot vrouwen. Allemaal hebben zij een hart voor het onderwijs, zijn innovatief en steeds op zoek naar wat het beste is voor de 390 leerlingen van de school.

Als leerkracht van school Vest werk je aan goed onderwijs voor onze kinderen. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Samen met hen draag je zorg voor de ontwikkeling van de kinderen in de school. Wij werken met een kwaliteitsagenda, dat wil zeggen dat we planmatig werken aan de uitvoering en de verbetering van het onderwijs.

Dit ben jij:
Je bent een gedreven leerkracht die nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen onderwijs en maatschappij weet om te zetten naar de praktijk en daarin initiatieven durft te nemen. Verder breng jij het volgende mee:

  • Een PABO-diploma.
  • Goede klassenmanagementvaardigheden inclusief differentiatie.
  • Een open en transparante houding naar leerlingen, ouders en collega’s.
  • Een proactieve en lerende houding binnen ons team van onderwijsprofessionals.
  • Creativiteit, om het leren leuk en uitdagend te maken.

 Dit bieden wij:

  • Salaris conform CAO PO
  • Een prettige en kleinschalige schoolvereniging
  • Een goede werksfeer en een gezellig en collegiaal team
  • Een benoeming voor het komende schooljaar met mogelijkheden tot verlenging.

Dit is school Vest
School Vest is een school waar kinderen worden uitgedaagd hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te vergroten. Vanaf groep 4 beschikken alle leerlingen over een eigen Chromebook. Ze krijgen adaptief onderwijs zodat ze hun talenten volledig kunnen ontplooien. Naast het basisprogramma doen we veel aan sport, cultuur (Vest is museumschool), remedial teaching en is er een programma voor meerbegaafde leerlingen gestart en in ontwikkeling. In november 2019 hebben wij het oordeel “goed” ontvangen van de Onderwijsinspectie. Daar zijn we natuurlijk heel trots op! Ook vinden wij het belangrijk dat onze ouders zich betrokken voelen bij de school en bij het onderwijs van hun kinderen en verwachten van leerkrachten dat ze daar in investeren.

Enthousiast geworden?
Ben jij de juiste persoon voor deze vacature? Stuur dan zo snel mogelijk, liefst voor 16 juli 2021 je sollicitatiebrief en cv naar werkenbij@dsvag.nl t.a.v. Arjan Vis, directeur. Je ontvangt direct een reactie van ons. Of bel voor meer informatie naar 078-6390120.

De sollicitatiegesprekken zullen kort daarna plaatsvinden.  Wij kijken uit naar je reactie en verwelkomen jou graag als nieuwe collega!