School Vest zoekt een leerkracht 0,6 -1,0 fte voor de midden/bovenbouw

School Vest zoekt:

Leerkracht – 0,6 FTE – 1,0 FTE

Ben jij een (startende) leerkracht die het in zich heeft om als onderwijsprofessional met de verschillende groepen kennis te maken? Heb je plezier in een afwisselende job? Kom dan met ons praten! We zoeken een leerkracht die vanuit de werkdrukgelden tenminste wekelijks een dag in de midden/bovenbouw wil werken en zich daarnaast bij wil dragen aan de onderwijsontwikkelingen op Vest. Het definitief aantal dagen is gezamenlijk af te spreken.

Als leerkracht van school Vest werk je aan goed onderwijs voor onze kinderen. Dat doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega’s. Samen met hen draag je zorg voor de ontwikkeling van de kinderen in de onderbouw. Je draagt de verantwoording over groep en zorgt voor een goed klassenmanagement v.w.b. leerstofplanning, leerlingenzorg en administratie.

Dat gebeurt in een mooi, ruim schoolgebouw in het centrum van Dordrecht. School Vest vormt samen met De School Mühring de Dordtse Schoolvereniging. Het team op school Vest bestaat uit enthousiaste leerkrachten, vakspecialisten en onderwijsassistenten. Het is een gemixt team van jong tot minder jong en van mannen tot vrouwen. Allemaal hebben zij een hart voor het onderwijs, zijn innovatief en steeds op zoek naar wat het beste is voor de 390 leerlingen van de school.

We werken met een kwaliteitsagenda, dat wil zeggen dat we planmatig werken aan de uitvoering en de verbetering van het onderwijs.

Dit ben jij:
Je bent een gedreven leerkracht die nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen onderwijs en maatschappij weet om te zetten naar de praktijk en daarin initiatieven durft te nemen. Verder breng jij het volgende mee:

  • Een PABO-diploma
  • Een open en transparante houding naar leerlingen, ouders en collega’s.
  • Een proactieve en lerende houding binnen ons team van onderwijsprofessionals.
  • Creativiteit, om het leren leuk en uitdagend te maken.

Dit bieden wij:

  • Salaris conform CAO PO
  • Een prettige en kleinschalige schoolvereniging
  • Een goede werksfeer en een gezellig en collegiaal team
  • Een benoeming voor het komende schooljaar met mogelijkheden tot verlenging.

Dit is school Vest
School Vest is een school waar kinderen worden uitgedaagd hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te vergroten. Vanaf groep 4 beschikken alle leerlingen over een eigen Chromebook. Ze krijgen adaptief onderwijs zodat ze hun talenten volledig kunnen ontplooien. Naast het basisprogramma doen we veel aan sport, cultuur (Vest is museumschool), remedial teaching en is er een programma voor meer begaafde leerlingen gestart en in ontwikkeling. In november 2019 hebben wij het oordeel “goed” ontvangen van de Onderwijsinspectie. Daar zijn we natuurlijk heel trots op! Ook vinden wij het belangrijk dat onze ouders zich betrokken voelen bij de school en bij het onderwijs van hun kinderen en verwachten van leerkrachten dat ze daarin investeren.

Enthousiast geworden?
Ben jij de juiste persoon voor deze vacature? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar werkenbij@dsvag.nl t.a.v. Arjan Vis, directeur. Je ontvangt direct een reactie van ons. Of bel voor meer informatie naar 078-6390120.

De sollicitatiegesprekken zullen kort daarna plaatsvinden.

Wij kijken uit naar je reactie en verwelkomen jou graag als nieuwe collega!