School Vest zoekt: fulltime leerkracht groep 8

Eén van onze groepen 8 is vanaf december 2021 zonder leerkracht omdat de betreffende leerkracht in blijde verwachting is. Daarom zoeken we een enthousiaste fulltime leerkracht die de groep onder zijn of haar hoede wil nemen tot aan het einde van het schooljaar 2021-2022. Groep 8 is het leukste jaar op school; de verwijzingen, de toetsen, het afscheid, een musical, kortom, de krenten in de pap. Op School Vest wordt er op alle gebieden nauw samengewerkt met de parallel groep 8. Dus als leerkracht doe je al die trajecten samen met je collega. Daarnaast is de leerkracht die met verlof gaat, tot half januari op school ter ondersteuning. Een mooiere start kun je je niet wensen!

School Vest vormt samen met De School Mühring de Dordtse Schoolvereniging. Het team op school Vest bestaat uit enthousiaste leerkrachten, vakspecialisten en onderwijsassistenten. Het is een gemixt team van jong tot minder jong en van mannen tot vrouwen. Allemaal hebben zij een hart voor het onderwijs, zijn innovatief en steeds op zoek naar wat het beste is voor de 390 leerlingen van de school.

We werken met een kwaliteitsagenda, dat wil zeggen dat we planmatig werken aan de uitvoering en de verbetering van het onderwijs.

Dit ben jij:
Je bent een gedreven leerkracht die nieuwe ideeën en ontwikkelingen binnen onderwijs en maatschappij weet om te zetten naar de praktijk en daarin initiatieven durft te nemen. Verder breng jij het volgende mee:

  • Een PABO-diploma
  • Een open en transparante houding naar leerlingen, ouders en collega’s.
  • Een proactieve en lerende houding binnen ons team van onderwijsprofessionals.
  • Creativiteit, om het leren leuk en uitdagend te maken.

Dit bieden wij:

  • Salaris conform CAO PO
  • Een prettige en kleinschalige schoolvereniging
  • Een goede werksfeer en een gezellig en collegiaal team
  • Een benoeming voor de periode tot aan de zomervakantie met mogelijkheden tot verlenging en/of omzetting naar een vast dienstverband.

Dit is school Vest
School Vest is een school waar kinderen worden uitgedaagd hun zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te vergroten. Vanaf groep 4 beschikken alle leerlingen over een eigen Chromebook. Ze krijgen adaptief onderwijs zodat ze hun talenten volledig kunnen ontplooien. Naast het basisprogramma doen we veel aan sport, cultuur (Vest is museumschool), remedial teaching en is er een programma voor meer begaafde leerlingen gestart en in ontwikkeling. In november 2019 hebben wij het oordeel “goed” ontvangen van de Onderwijsinspectie. Daar zijn we natuurlijk heel trots op! Ook vinden wij het belangrijk dat onze ouders zich betrokken voelen bij de school en bij het onderwijs van hun kinderen en verwachten van leerkrachten dat ze daarin investeren.

Enthousiast geworden?
Ben jij de juiste persoon voor deze vacature? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar werkenbij@dsvag.nl t.a.v. Arjan Vis, directeur. Je ontvangt direct een reactie van ons. Of bel voor meer informatie naar 078-6390120.

De sollicitatiegesprekken zullen kort daarna plaatsvinden.

Wij kijken uit naar je reactie en verwelkomen jou graag als nieuwe collega!